Project Description

Cornells knekkebrød

Ingredienser

1 pose Cornells mel- og frøblanding
6 dl fingervarmt vann
1 dl olje
2 ts salt

Slik gjør du

Bland alle ingrediensene godt sammen. Del deigen i 2 eller 3 og form deigen som en firkant midt på stekeplaten med bakepapir som underlag. Legg et stort bakepapir over deigen slik at det dekker hele stekeplaten.
Trykk deigen utover stekeplaten eller bruk en bakerulle som er lett å bruke oppå bakepapiret.
Deigen skal være ca 1/2 cm tykk. Ta deretter bort det øverste bakepapiret.
Del deigen med pizzarulle i til sammen 32 ruter (ikke skjær helt igjennom). Knekkebrødene prikkes lett med en gaffel.

Steking

1 brett stekes ved 180 grader nederst i ovnen med varmluft 40-45 minutter.
2 brett stekes ved 180-200 grader med varmluft 40-45 minutter.
Har du ovn med over/undervarme økes varmen til 200-225 grader.
Prøv deg frem med temperatur og steketid for din ovn.
Knekkebrødene skal være pent brune når de er ferdig.
Legges på rist, gjerne i 2 dager for å sikre at de er helt tørre.
Kan oppbevares i lengre tid.