Project Description

Pizzabunn

Ingredienser

375 gr. Cornells Mel- og frøblanding Grov
1 ts. salt
1 dl olivenolje/ rapsolje
2 dl vann

Slik gjør du

1. Bland alt det tørre og tilsett olje og vann som er blandet godt
2. La deigen svelle litt
3. Form en firkant midt på bakepapiret og legg et bakepapir over, og kjevle deigen utover på hele bakepapiret
slik det er tilpasset ditt stekbrett. Ta så av det øverste papiret.
4. Kjevle deigen som vi gjør ved knekkebrød, (Du kan se hvordan det gjøres i vår nye bakefilm på www.cornells.no)
Du får enten en stor langpanne pizza, eller du kan lage små minipizzaer ved å dele opp deigen.
Forstek pizzabunnen i 180 – 200° i 10 – 15 min. Legg på det pizzafyllet du ønsker. Stek videre i 15 min. i 180 –
200°. Varmluft kan fint brukes. Følg med din ovn hvor lang steketid og temperatur du kan bruke første gangen.
NB! Følg med på steketiden! Alle ovner er forskjellige.