Project Description

Pizzafyll

Ingredienser

12- 15 cherrytomater
2 stk chili uten frø
2 stk charlottløk
2 fedd hvitløk
1-2 dl matfløte eller soyafløte
1/2 liten lime
1/2 paprika
2 ts spisskummen
2 ts fersk basilikum
1 ts rosmarin
1 ts ingefær
1 pk kyllingkjøttdeig
1 fersk mozarella
1 pk revet jarlsbergost

Slik gjør du

Stek kjøttdeigen, og sett den til side. Hakk tomatene i små biter og varm dem i litt olje i stekepanna. Ha i løk, hvitløk, finhakket chili og resten av krydderet. Tilsett fløte, og la det hele putre i 20-30 minutter. Kjøttdeigen blandes i sausen og fordeles utover pizzabunnen. Stekes på 180 grader i 15-20 min. NB: Bruker du Cornells pizzabunn: Husk å forsteke pizzabunnen før du tar på fyll (se egen oppskrift).

Serveringstips: Pizzaen smaker ekstra godt med hjemmelaget pesto eller hvitløksdressing på.