Project Description

Chocolate Chip Cookies

Oppskriften gir ca 32 små chocolate chip cookies.

Ingredienser

100 gr. melkefritt smør, Soft Flora Spesial, eller meierismør om du tåler det
2 dl økologisk rårørsukker som er lyst og finmalt eller sukrin
1 egg
200 gr. Cornells Mel- og frøblanding Grov (kjøres i hurtigmikser)
1/2 ts. bakepulver
25 – 50 gr. mandler
50 – 100 gr. melkerfri sjokolade (spar noen biter til pynt på toppen av småkakene)

Slik gjør du

Smør og sukker røres hvitt, (Bruk litt god tid).
Tilsett egget
Kjør melblandingen i hurtigmikser og tilsett bakepulver.
Hakk mandler og sjokoladen i små biter, bland det inn i smørblandingen.
Bruk en teskje og sett små topper på bakepapir med god avstand mellom toppene. (De flyter godt ut). Evt. bruk en sprøytepose og sprøyt ut små topper. Husk god avstand mellom kakene.
Stekes i 8 – 12 min. ved ca 180°. De skal bli fine og gylne i fargen.

Tips

Alle råvarene vi henviser til er kjøpt i helsekostbutikk/ nettbutikk og er økologiske.
Får du ikke tak i de samme ingrediensene, bruk det nærmeste du kan få tak i.
Alle oppskriftene gir lettlagde produkter med veldig gode smaker.
Ønsker du mere sjokoladebiter eller mandler kan det tilsettes.