Hei og TUSEN TAKK for dette! For nesten ett år siden tok jeg håranalyse der det kom frem at jeg ikke skal ha noe som inneholder navnet hvete, jeg skal ikke ha hvitt sukker eller kumelk.Endelig har jeg funnet noen som har noen gode oppskrifter og blandinger UTEN dette! Jeg ble veldig overrasket når jeg begynte å lese på glutenfrie pakker hva de egentlig inneholdt! Har levd på Rugsprø og prøvd ut et lavkarbobrød, men det er så fint å få noe ordentlig godt også. Nå står rundstykkene i ovenen og det lukter HERLIG! Og det hvite sukkeret! At folk ikke åpner øynene!!! Det er virkelig i ALT! Det er skummelt når man først begynner å lese på maten hva som er i det! Dette var en super side og SOM jeg gleder meg til rundstykker! TUSEN TAKK 🙂
Birgitte
Hei!
For et flott tiltak av deg! Jeg hoppet av glede da jeg leste artikkelen i Arendals Tidende
I morgen den dag skal jeg handle mel pose
Oppskriftene er skrevet ut. Håper jeg får det til!

Mvh Silje i Arendal

Silje
Hei.Jeg har bakt rundstykker flere ganger allerede.De er kjempe gode:-)
Kari Gunn
Smakte rundstykkene hos Hjeltnes på lørdag,har sjesket siden:) I morgen har jeg fri å da skal det bakes. De var bare så KJEMPEGODE:)))
Marit
Ble veldig glad ,når jeg så at jeg kunne handle dette melet i min egen by,gjett om jeg skal til byen idag:)
Andrea
Hei! Etter veldig gode opplevelser, spesielt med ostefatet, på kafeen i sommer (der brødet smakte kjempe godt ved siden av), gleder jeg meg nå til å teste ut melblandingen selv!
Anette
Takk for en koselig prat og for smaken på dine nydelig produkter på messen idag. Ingen trenger vafler med sukker og mel når det er slike gode alternativer på markedet som disse produktene.
Et flott og fullverdig alternativ for allergikere men også for dem som ønsker å leve sunnere og spise mer næringsrik mat 🙂
Heidi
Takk for Cornells fantastisk gode glutenfrie, og ikke minst sunne melblanding! Min erfaring med dette strekker seg daglig over 2 år, og jeg kan trygt si at helsa har blitt mye bedre. Dessuten smaker det så godt!
Jeg har vært plaget med matintoleranser, allergi , fibromyalgi og magekatarr over mange år.
Ved å ha et kosthold som er mest mulig basisk og glutenfritt føler jeg meg nå mye bedre.
Dessuten er det jo kjempe-enkelt å bake med ferdig melblanding, vann, olje og salt.
Jeg kan anbefale Cornells melblanding.
Torild Bjerkenes Lien
Torild, sykepleier
Takk for mange spennende oppskrifter!
Hilde